Fabrikett árak

Fabrikett ár

Az általunk értékesített fabrikett ára 65 Ft/kg nagy tételben, és 71 Ft/kg kis tételben, hívja Vass Domokost: 06 70 410 7499!

Az általunk kínált prémium fabrikett ára a piaci ár alatt van. Keményfa brikett esetében 80 Ft alatti fabrikett árral igen ritkán lehet találkozni, mi 71 Ft-ért kínáljuk kilóját a prémium fabrikettnek. A keményfa fabrikett általában 20 kg-os zsákokban érhető el.

Fabrikett ár

Fabrikett ár kamion tételben

Ha a fabrikett kamion tételben szükséges, a fabrikett ára 65 Ft! Ez olyan ár, amit mi máshol nem tapasztaltunk, igen olcsónak találjuk.

1 kamionon általában 24 raklap található, ez a mennyiség a fűtési szokásoktól függően több fűtési szezonra is elegendő lehet és garantáltan száraz, vesződségektől és idegeskedéstől mentes fatüzelést biztosít.

Ha összehasonlítást szeretne a tüzifa és a keményfa brikett ára között, akkor figyelembe kell vennie, hogy a keményfa brikett (nem az agrobrikett!) számos előnnyel rendelkezik a tüzifához képest.

Fabrikett árak

Fabrikett árak

A keményfa brikett előnyei:

  • A fabrikett alacsony nedvességtartalmú, nagy fűtőértékű
  • A fabrikett jobb hatásfokkal ég, és jóval kevesebb hamut hagy, az 1-2% hamut a kertbe lehet szórni
  • A fabrikett mérgező anyagokat szinte nem tartalmaz, mert természetes anyagokból készül (faporok, faforgács, faapríték)
  • Fele annyi kell belőle, mint tüzifából a nagyobb fűtőérték miatt
  • Pontosan mérhető, nem lehet “játszani” vele úgy, mint pl. a tüzifával
  • Felhasználásra készen kapja a vevő, nem kell hasogatni
  • Jól kezelhető, nem megy szálka az ember kezébe

Kérjük, mérlegelje a fenti tényezőket a fabrikett árának megítélésekor. Szoktunk fabrikett akciót tartani, kérjük, ehhez kövesse nyomon a weboldalunkat!

A weboldalunkon feltüntetett árak az euró aktuális árfolyamától függenek, ezért napi árakat tudunk mondani. Ennek értelmében az árak tájékoztató jellegűek, és a tájékoztatás nem teljeskörű. Kérjük, telefonon érdeklődjön az aktuális árakról.

fabrikett ár versenytársainknál 80 Ft vagy még drágább, rendeljen fabrikettet inkább tőlünk, megéri!

A bejegyzés kategóriája: Fabrikett árak
Kiemelt szavak: , , , , , , , , , , , , , , , , .
Közvetlen link.