Kalodás tűzifa kamion tételben Gödöllő

Kalodás tűzifa kamion tételben Gödöllő

A tűzifa kamiontételben történő kiszállítása mindig egyedi megrendelés és előre történő megbeszélés lapján történik.

tűzifa kamion tételben

Tüzifa méteres és kalodás (fûrészelt tüzifa) kamiontételben való rendelése lehetséges cégünk által.

Ajánlatunk viszonteladóknak is él!

Tüzifa kamion tételben Gödöllő – rendelkezésre állás

Előfordul, hogy a tüzifa kamion tételben nem mindig elérhető azonnal. Ezért arra kérjük kedves viszonteladóinkat és jövendőbeli partnereinket, hogy mindig jóval korábban jelezzék rendelési szándékukat, hogy folyamatosan biztosítani tudjuk a tüzifa kamion tételben való értékesítését.

Tölgy tűzifa nagy mennyiségben Gödöllő – árak

Az árakat sajnos gyakran változtatja a tűzifa kamion tételben való beszerezhetősége. Időnként előfordul, hogy hiány jelentkezik egyik vagy másik fafajtából, ha pedig sikerül beszerezni, gyakran már hetekkel vagy hónapokkal azelőtt megrendelték.

Az 1 x 1 x 1,7 m-es kalodából 1 kamionon kb. 24 kaloda fér el.

Az ár nagy mennyiségben tartalmazza a szállítási díjat is Kelet-Magyarországon és Budapest területén!

Általánosan elmondható, hogy bükk, tölgy és gyertyán esetében a méteres és kalodás tűzifa ára egy kicsit olcsóbb, mint akác esetén.

Az aktuális tűzifa árak Gödöllő környékén a megfelelő menüpontban olvashatók.

Tölgy tűzifa kamion tételben Gödöllő – mennyiség

A ponyvás kamionjainkkal kamion tételben leszállított mennyiség 240-250 mázsa, a lerakodás történhet kézzel vagy géppel. Régebbi vágású fa esetén akár 25 erdei m3 tûzifa is felpakolható a kamionra. Ebben az árban benne van a szállítás is Kelet-Magyarországon Budapest vonaláig.

Felhívjuk a figyelmet arra, hogy ez a konstrukció nem kizárólag nagykereskedők számára elérhető, ugyanis gyakran rendelnek tőlünk családok is. Előfordult, hogy egy kamionnyi fa 4 háztartás tüzifa igényét szolgálta ki, és az ár tüzifa kamion tételben sokkal kedvezőbb.