Keményfa fabrikett árak

Fabrikett ár

Az általunk értékesített fabrikett ára 65 Ft/kg nagy tételben, és 71 Ft/kg kis tételben, hívja Vass Domokost: 06 70 410 7499!

Tüzifát, brikettet kis tételben csak Budapest környékén tudunk szállítani!

Az általunk kínált prémium fabrikett ára a piaci ár alatt van. Keményfa brikett esetében 80 Ft körüli fabrikett árral lehet találkozni, mi 71 Ft-ért kínáljuk kilóját a prémium fabrikettnek. A keményfa fabrikett általában 20 kg-os zsákokban érhető el.

A fabrikett kiszállítása üzemanyag árban történik, így a fuvardíj az isaszegi telephelyünktől számított távolság függvénye.

Fabrikett ár

Fabrikett ár kamion tételben

Ha a fabrikett kamion tételben szükséges, a fabrikett ára 65 Ft! Ez olyan ár, amit mi máshol nem tapasztaltunk, igen olcsónak találjuk.

Kamion tételben 1 kamionon általában 24 raklap található. Ez a mennyiség a fűtési szokásoktól függően több fűtési szezonra is elegendő lehet és garantáltan száraz, vesződségektől és idegeskedéstől mentes fatüzelést biztosít.

Ha összehasonlítást szeretne a tüzifa és a keményfa brikett ára között, akkor figyelembe kell vennie, hogy a keményfa brikett (nem az agrobrikett!) számos előnnyel rendelkezik a tüzifához képest.

Fabrikett árak
Fabrikett árak

A keményfa brikett előnyei:

  • A fabrikett alacsony nedvességtartalmú, nagy fűtőértékű
  • A fabrikett jobb hatásfokkal ég, és jóval kevesebb hamut hagy, az 1-2% hamut a kertbe lehet szórni
  • A fabrikett mérgező anyagokat szinte nem tartalmaz, mert természetes anyagokból készül (faporok, faforgács, faapríték)
  • Fele annyi kell belőle, mint tűzifából a nagyobb fűtőérték miatt
  • Pontosan mérhető, nem lehet “játszani” vele úgy, mint pl. a tűzifával
  • Felhasználásra készen kapja a vevő, nem kell hasogatni
  • Jól kezelhető, nem megy szálka az ember kezébe

Kérjük, mérlegelje a fenti tényezőket a fabrikett árának megítélésekor. Szoktunk fabrikett akciót tartani, kérjük, ehhez kövesse nyomon a weboldalunkat!

A weboldalunkon feltüntetett árak az euró aktuális árfolyamától függenek, ezért napi árakat tudunk mondani. Ennek értelmében az árak tájékoztató jellegűek, és a tájékoztatás nem teljes körű. Kérjük, telefonon érdeklődjön az aktuális árakról.

fabrikett ár a versenytársainknál általában drágább!