Rönk tűzifa kamion tételben Isaszeg

Rönk tűzifa kamion tételben Isaszeg

A tűzifa kamiontételben történő kiszállítása mindig egyedi megrendelés és előre történő megbeszélés lapján történik.

Tüzifa kamiontételben Románia
Tüzifa kamiontételben Románia

Tüzifa méteres és kalodás (fûrészelt tüzifa) kamiontételben való rendelése megoldható cégünk által.

Ajánlatunk viszonteladóknak is él!

Tüzifa kamion tételben Isaszeg – rendelkezésre állás

Előfordul, hogy a tüzifa nagy tételben nem mindig elérhető azonnal. Ezért arra kérjük kedves viszonteladóinkat és jövendőbeli partnereinket, hogy mindig jóval korábban jelezzék rendelési szándékukat, hogy állandóan biztosítani tudjuk a tüzifa nagy tételben való értékesítését.

Méteres tűzifa Isaszeg – árak

Az árakat sajnos gyakran változtatja a tűzifa nagy tételben való beszerezhetősége. Időnként előfordul, hogy hiány jelentkezik egyik vagy másik fafajtából, ha pedig sikerül beszerezni, gyakran már hetekkel vagy hónapokkal azelőtt megrendelték.

Az 1 x 1 x 1,7 m-es kalodából 1 kamionon kb. 24 kaloda fér el.

Az ár nagy tételben tartalmazza a fuvardíjat is Kelet-Magyarországon és Budapest területén!

Általánosan elmondható, hogy bükk, tölgy és gyertyán esetében a méteres és kalodás tűzifa ára egy kicsit olcsóbb, mint akác esetén.

Az aktuális fa áraink Isaszeg övezetében honlapunkon láthatók.

Rönk tűzifa nagy mennyiségben Isaszeg – mennyiség

A ponyvás kamionjainkkal kamion tételben leszállított mennyiség 240-250 mázsa, a lerakodás történhet kézzel vagy géppel. Régebbi vágású fa esetén akár 25 erdei m3 tûzifa is ráfér a kamionra. Ebben az árban benne van a szállítás is Kelet-Magyarországon Budapest vonaláig.

Felhívjuk a figyelmet arra, hogy ez a konstrukció nem csak nagykereskedők számára elérhető, hanem gyakran rendelnek tőlünk családok is. Előfordult, hogy egy kamionnyi fa 4 háztartás tüzifa igényét szolgálta ki, és az ár tüzifa kamion tételben sokkal kedvezőbb.