Száraz gyújtós

Garantáltan száraz gyújtós

Száraz gyújtós fa eladó hálós formában. A tűzifa és a fabrikett mellett gyújtóst is értékesítünk, ami garantáltan száraz és könnyen gyullad.

Tűzifát kis tételben csak Budapest környékén tudunk szállítani!

A gyújtós anyaga lehet fenyő és nyír, utóbbinak kiemelkedően jó a fűtőértéke, amellett, hogy rengeteg idegeskedést spórol meg nekünk, ami a begyújtáskor előfordul az időnként esetleg nehezebben gyulladó tűzifa vagy brikett esetében.

A tűzifa begyújtásának módját ismertetjük ezen az oldalunkon: Tüzifa értékesítés Budapesten

Gyújtós ára

Gyújtós nagy tételben

A fenyő gyújtósunk ára kamion tételben 75 Ft/kg, a prémium minőségű nyírfa gyújtós ára 85 Ft/kg. Jelenleg ezt a két fajta gyújtóst forgalmazzuk, de folyamatosan mérjük fel az igényeket a keresett gyújtósok tekintetében. Érdemes megjegyezni, hogy a fenti árak lényegesen olcsóbban a kereskedelmi forgalomban (jellemzően barkácsboltokban) megtalálható gyújtós áraknál.

Gyújtós kis tételben

Fenyő gyújtós 140 Ft/kg, nyírfa gyújtós 150 Ft/kg, de ha 1 raklappal rendel (kb. 1 tonnának felel meg), akkor a fenyő gyújtóst 120 Ft-ért, a nyír gyújtóst 130 Ft-os áron kínáljuk.

Fa gyújtós kiszállítása

A gyújtóst 7 vagy 10 kg-os kiszerelésben, jellemzően hálós csomagban áruljuk. Ha valaki nagyobb tételben szeretne gyújtóst vásárolni, arra is van lehetőség raklapos kiszerelésben. Egyéni igényeket is kielégítünk a kiszállított mennyiség tekintetében, hívja Vass Domokost a 06 70 410-7499-es számon. Vállaljuk gyújtós szállítását egész Budapest és Pest megye területén.

Gyújtós
Gyújtós

A gyújtós tárolásakor arra kell nagyon ügyelni, hogy óvjuk a párától és a nedvességtől. Tanácsos zárt, de mindenképpen fedett helyen tárolni, a legjobb a kályha, kazán vagy kandalló mellett tárolni egy zsákot belőle, így még jobban biztosítja a tűzifa vagy fabrikett könnyű gyulladását.

Lucfenyő gyújtós,akác gyújtós ,tölgyfa gyújtós. Lucfenyő gyújtós ,megrendelhető 15 literes necc zsákokban most akciós áron

Az általunk értékesített gyújtós nedvességtartalma 15% alatt van, ezért biztosan könnyen gyullad, és saját maga is jó kalóriaértéket ad, biztosítva ezzel a még nagyobb leadott hőt. A gyújtós húrmérete 3-4 cm, így kellően vékony (és száraz is) ahhoz, hogy könnyen meggyulladjon, és segítse a vastagabb tűzifák és a fabrikett begyújtását.

Ha száraz gyújtóst keres, hívja Vass Domokost a 06 70 410-7499-es számon!