Tüzifa eladó

Eladó tüzifa

Garantált mennyiségű, olcsó tüzifa házhoszállítása. 22-24 erdei m3 kamionnal vagy kisebb tételben, hívja Vass Domokost: 70/410-7499.

Vállalkozásunk tüzifa garantált mennyiségű kiszállításával foglalkozik kis és nagy tételben. Sok más tüzifa kereskedővel ellentétben alapfilozófiánk, hogy ügyfeleinket korrekten szolgáljuk ki, és szeretnénk, ha visszatérő vevőkké válnának.

tuzifa

 

 

Tüzifa házhozszállítás Pest megyében és Budapesten.

A tüzifa méretei

Átmérő 10-30 cm, hossza 25-40 cm, de a fát igény szerint lehet más méretűre is vágni.

Tüzifa árak

Az aktuális árlistához kattintson a tüzifa árak oldalra.

A weboldalunkon feltüntetett árak az euró aktuális árfolyamától függenek, ezért napi árakat tudunk mondani. Ennek értelmében az árak tájékoztató jellegűek, és a tájékoztatás nem teljeskörű. Kérjük, telefonon érdeklődjön az aktuális árakról.

Tüzifa kamiontételben

A nagykereskedőknek és viszonteladóknak szóló árak és rendelhető mennyiségek  a tüzifa kamiontételben oldalra kattintva tekinthetők meg itt: tüzifa kamion tételben

Tanácsok tüzifa vásárlásához

tüzifa-eladó

Az egyik legfontosabb dolog, amit a vásárláskor érdemes ellenőrizni, az a mennyiség. Hetente kapunk telefonokat olyan emberektől, akiket becsaptak a mennyiséggel. Nálunk lehetőség van a tüzifa mázsálására, illetve térfogatának kiszállításkor való ellenőrzésére. A tüzifa utcai árusai között sajnos hallottunk olyanokról, akik adott esetben a fa lerakodása közben terepszemlét tartanak, és később visszamennek a helyszínre. Célszerű a fa felrakását figyelemmel kísérni. Az erdei köbméterben való kiszállításkor jó kiindulási alapnak számít, ha a felrakott fa térfogatát 1,68-cal elosztja, ekkor meg lehet kapni normál köbméterben is a mennyiséget. Átváltás erdei köbméter és normál köbméter között: 1 erdei köbméter tehát 1,68 normál köbméter Csak akkor fizessen, ha meggyőződött arról, hogy a rendelt mennyiségű és fajtájú a kapott tüzifa!

TÜZIFA: 06 70 410-7499

Értesítés akciókról, újdonságokról
* Kötelező megadni