Tüzifa kamion tételben

Tüzifa kamion tételben

tüzifa kamion tételben

tüzifa kamion tételben történő kiszállítása mindig előre történő megbeszélés alapján történik. Egy kamion méteres fa 22-23 m3, száraz fa esetén 25 m3 is lehet.

Tüzifát kis tételben csak Budapest környékén tudunk szállítani!

Tüzifa kamion tételben – rendelkezésre állás

Előfordul, hogy a tüzifa kamion tételben nem mindig elérhető azonnal. Ezért arra kérjük kedves viszonteladóinkat és jövendőbeli partnereinket, hogy mindig elegendő idővel jelezzék rendelési szándékukat, hogy folyamatosan biztosítani tudjuk a tüzifa kamion tételben való értékesítését.

Tüzifa kamion tételben – árak

Az árakat sajnos gyakran változtatja a tüzifa kamion tételben való beszerezhetősége. Időnként előfordul, hogy hiány jelentkezik egyik vagy másik fafajtából, ha pedig sikerül beszerezni, gyakran már hetekkel vagy hónapokkal azelőtt megrendelték.

Tüzifa kamion tételben 1

Ennek az 1 x 1 x 1,7 m-es kalodának az ára kamion tételben rendel (1 kamionon kb. 24 kaloda fér el), akkor az árak az alábbiak szerint alakulnak:

Az ár bükk, tölgy, gyertyán esetén 31.000 Ft, akácfa esetén 33.000 Ft. Ez kamiontételben tartalmazza a szállítási díjat is Kelet-Magyarországon és Budapest területén!

Általánosan elmondható, hogy bükk, tölgy és gyertyán esetében a méteres fa ára 2 600 Ft/mázsa, azaz 27 000 Ft/erdei köbméter. Akác esetében az ár 2 900 Ft/mázsa, azaz 29 000 Ft/erdei köbméter.

Tüzifa kamion tételben – mennyiség

A ponyvás kamionjainkkal kamion tételben leszállított mennyiség 240-250 mázsa, a fel- és lerakodás kézzel történik. Szárazabb fa esetén akár 25 erdei m3 tűzifa is ráfér a kamionra. Ebben az árban benne van a szállítás is Kelet-Magyarországon, Budapest vonaláig.

Felhívjuk a figyelmet arra, hogy ez a konstrukció nem csak nagykereskedők számára elérhető, hanem gyakran rendelnek tőlünk családok is. Előfordult, hogy egy kamionnyi fa 4 háztartás tüzifa igényét szolgálta ki, és az ár tüzifa kamion tételben sokkal kedvezőbb.

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .