Tüzifa kamion tételben Kecskemét

Tüzifa kamion tételben Kecskemét

A tüzifa kamiontételben történő kiszállítása mindig egyedi megrendelés és előre történő megbeszélés lapján történik.

Tüzifa kamiontételben Kecskemét
Tüzifa kamiontételben Kecskemét

Tüzifa méteres és kalodás (fűrészelt tüzifa) kamiontételben való értékesítése lehetséges.

Tüzifa kamion tételben Miskolc

Tüzifa kamion tételben Kecskemét – rendelkezésre állás

Előfordul, hogy a tüzifa kamion tételben nem mindig elérhető azonnal. Ezért arra kérjük kedves viszonteladóinkat és jövendőbeli partnereinket, hogy mindig elegendő idővel jelezzék rendelési szándékukat, hogy folyamatosan biztosítani tudjuk a tüzifa kamion tételben való értékesítését.

Tüzifa kamion tételben Kecskemét – árak

Az árakat sajnos gyakran változtatja a tüzifa kamion tételben való beszerezhetősége. Időnként előfordul, hogy hiány jelentkezik egyik vagy másik fafajtából, ha pedig sikerül beszerezni, gyakran már hetekkel vagy hónapokkal azelőtt megrendelték.

Kalodás tüzifa ára kamion tételben

Az ár bükk, tölgy, gyertyán esetén 31.000 Ft, akácfa esetén 33.000 Ft. Ez kamiontételben tartalmazza a szállítási díjat is Kelet-Magyarországon és Budapest területén!

Általánosan elmondható, hogy bükk, tölgy és gyertyán esetében a méteres fa ára 2 600 Ft/mázsa, azaz 27 000 Ft/erdei köbméter. Akác esetében az ár 2 900 Ft/mázsa, azaz 29 000 Ft/erdei köbméter.

Tüzifa kamion tételben Kecskemét – mennyiség

A ponyvás kamionjainkkal kamion tételben leszállított mennyiség 240-250 mázsa, a fel- és lerakodás kézzel történik. Szárazabb fa esetén akár 25 erdei m3 tűzifa is ráfér a kamionra.

Felhívjuk a figyelmet arra, hogy ez a konstrukció nem csak nagykereskedők számára elérhető, hanem gyakran rendelnek tőlünk családok is. Előfordult, hogy egy kamionnyi fa 4 háztartás tüzifa igényét szolgálta ki, és az ár tüzifa kamion tételben sokkal kedvezőbb.