Tüzifa kamion tételben Romániából

Tüzifa kamion tételben Romániából

A tüzifa kamion tételben Romániából történő szállítása mindig egyedi megrendelés és előre történő megbeszélés lapján történik.

Tüzifa kamiontételben Románia
Tüzifa kamiontételben Románia

Tüzifa méteres és kalodás (fűrészelt tüzifa) kamiontételben való értékesítése lehetséges.

Tüzifa kamion tételben Bács-Kiskun

Tüzifa kamion tételben Romániából – rendelkezésre állás

Előfordul, hogy a tüzifa kamion tételben nem mindig elérhető azonnal. Ezért arra kérjük kedves viszonteladóinkat és jövendőbeli partnereinket, hogy mindig elegendő idővel jelezzék rendelési szándékukat, hogy folyamatosan biztosítani tudjuk a tüzifa kamion tételben való értékesítését.

Tüzifa kamion tételben Romániából – árak

Az árakat sajnos gyakran változtatja a tüzifa kamion tételben való beszerezhetősége. Időnként előfordul, hogy hiány jelentkezik egyik vagy másik fafajtából, ha pedig sikerül beszerezni, gyakran már hetekkel vagy hónapokkal azelőtt megrendelték.

Kalodás tüzifa ára kamion tételben

Ennek az 1 x 1 x 1,7 m-es kalodának az ára kamion tételben rendel (1 kamionon kb. 24 kaloda fér el), akkor az ár bükk, tölgy, gyertyán esetén 35.000 Ft, akácfa esetén 38.000 Ft.

Általánosan elmondható, hogy bükk, tölgy és gyertyán esetében a méteres fa ára 2 900 Ft/mázsa, azaz 30 000 Ft/erdei köbméter. Akác esetében az ár 3 200 Ft/mázsa, azaz 33 000 Ft/erdei köbméter.

Tüzifa kamion tételben Romániából – mennyiség

A ponyvás kamionjainkkal kamion tételben leszállított mennyiség 240-250 mázsa, a fel- és lerakodás kézzel történik. zárazabb fa esetén akár 25 erdei m3 tűzifa is ráfér a kamionra.

Felhívjuk a figyelmet arra, hogy ez a konstrukció nem csak nagykereskedők számára elérhető, hanem gyakran rendelnek tőlünk családok is. Előfordult, hogy egy kamionnyi fa 4 háztartás tüzifa igényét szolgálta ki, és az ár tüzifa kamion tételben sokkal kedvezőbb.

Ne feledje, ha megbízható forrásból szeretne  tüzifát kamion tételben Romániából beszerezni, akkor jó helyen jár 06 70 410-7499!